GENGAN DUGO BEZ POBEDE NA SVOM TERENU: Uvek je neizvesno u duelu ovih ekipa

O. M.

18. 09. 2023. u 12:27

U poslednjoj utakmici šestog kola francuske Lige dva Gengan dočekuje Ajačio. Utakmica se igra na stadionu "Ruduru" u Gengamu od 20 časova i 45 minuta.

ГЕНГАН ДУГО БЕЗ ПОБЕДЕ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Увек је неизвесно у дуелу ових екипа

Profimedia

Samo jedan bod deli ove dve ekipe iako je Gengan 12. na tabeli sa sedam bodova, a Ajačio u zoni ispadanja na 17. mestu sa šest. Domaćin bi pobedom u ovom meču izbio čak na četvrto mesto dok bi Ajačio, ako osvoji tri boda, mogao do šeste pozicije, a u slučaju ubedljivijeg trijumfa i do pete.

Gengan je ostvario dve veoma ubedljive pobede, protiv Anesija 4:1 i protiv Poa 4:0, ali je doživeo i jedan težak poraz od 4:1 protiv Amijena. Ajačio je jedini poraz doživeo u pretprošlom kolu na gostovanju Kaenu (0:3), a u narednom kolu je odigrao 2:2 protiv Dankerka kojije dva puta vodio a na kraj usu Korzikanci i sa igračem manje stigli do važnog boda.

Iako Gengan ima mnogo više uspeha u međusobnim susretima, pobedio je šest od poslednjih deset dok su ostale četiri rzavršene neodlučeno, njihovi dueli su uvek neizvesni. Samo jednom je Gengan pobedio sa više od gola razlike, a poslednja tri puta kada je ugostio ekipu sa Korzike bilo je nerešeno.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1x&0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)