SRBE ČEKA TEŠKA BORBA ZA OPSTANAK: Gazijantep pokazao zube Fenerbahčeu i Sivasu

O. M.

25. 08. 2023. u 12:12

U trećem kolu Turske Superlige, Konjaspor igra protiv Gazijantepa na Gradskom stadionu u Konji s početkom u 20 časova.

СРБЕ ЧЕКА ТЕШКА БОРБА ЗА ОПСТАНАК: Газијантеп показао зубе Фенербахчеу и Сивасу

Foto: Profimedia

Konjaspor je dobro počela novu sezonu turske Superlige. Imaju dva remija protiv Istanbulspora i Antalijaspora.

Istanbul je u šestom minutu postigao prvi gol i potpuno se povukao u odbranu. Konja je uspela da izjednači tek u 86. minutu, nakon što su čak dva igrača protivničke ekipe dobila crvene kartone.

U meču protiv Antalije Konja je bila u podređenom položaju, sa duplo manje šansi od domaćina, ali je u 60. minutu iz jedanaesterca uspela da povede. Domaćin je izjednačio pred sam kraj utakmice.

Konja je prošlu sezonu završila na osmom mestu sa dosta uspona i padova u formi. Ove sezone nadaju se ulasku u vrh tabele i borbi za evropska takmičenja.

Gazijantep nije u dobroj formi, ali se nada da će se njihov pozitivan rezultat protiv Konje nastaviti i ovoga puta. Naime, ova ekipa je pobedila Konju u poslednje tri utakmice.

Gazijantep je na početku ove sezone izgubio od favorizovanog Fenerbahčea na Šukru Saračoglu stadionu sa 2:1. U prošlom kolu dočekali su Sivaspor koji je već do kraja prvog poluvremena vodio sa 2:0, a meč je završen pobedom ekipe iz Sivasa od 3:1.

Gazijantep je prošle sezone ostao u Superligi pošto je klub napustio takmičenje pre kraja zbog katastrofalnih posledica zemljotresa. Čini se posle dva kola da ekipi naših Lazara Markovića i Marka Jevtovića ove sezone sledi grčevita borba za opstanak.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?