EKIPA SRPSKOG REPREZENTATIVCA U PADU FORME: ''Žuta podmornica'' u opasnoj zoni

V.M.

12. 05. 2023. u 12:38 >> 12:38

MAJORKA dočekuje Kadiz u jedinoj utakmici današnjeg programa La lige.

ЕКИПА СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА У ПАДУ ФОРМЕ: Жута подморница у опасној зони

Foto: Profimedia

Domaćin je trenutno 12. na tabeli, osvojio je 41 bod i čini se da je prebrinuo brige oko opstanka jer ima sedam poena više od Hetafea koji je prvi tim ispod crte. Sa druge strane, ne može se isto reći za Kadiz koji na svom saldu ima 35 poena i očekuje ga velika borba za opstanak u završnici prvenstva. 

Nakon što je prebacila magičnu cifru od 40 bodova, Majorka je pala u formi i na poslednje tri utakmice doživela je dva poraza (Atletiko Madrid, Đirona), uz remi sa Atletik Bilbaom.

''Pirati'' su prošlu sezonu završili na 16. mestu nakon što su se vratili iz Segunde i na putu su da nadmaše taj rezultat u poslednjim nedeljama kampanje. Domaćin zapravo ima samo tri boda zaostatka za desetoplasiranom Osasunom, tako da ima veće šanse da se popne nego da padne na tabeli uprkos nedavnim problemima.

Nakon što je u jako bitnom meču savladao Valensiju sa 2:1, Kadiz je ponižen od strane Atletiko Madrida rezultatom 5:1. Ono što je bitno za gosta je to da je izvan zone ispadanja, trenutno je 16. i glavni cilj ekipe je igranje u eliti i iduće godine.

Ne može se reći da je ''žuta podmornica'' u dobroj formi jer je na poslednjih pet mečeva osvojila samo četiri boda (pobeda, remi i tri poraza).

Kadiz je osvojio 14 poena na 16 gostujućih utakmica ove sezone, što je solidno s obzirom na njegovo mesto na tabeli, ali Majorka je jaka na svom terenu i sakupila je 26 bodova iz 16 utakmica pred svojim navijačima. 

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni ''žuta podmornica'' je slavila sa 2:0.

Kod domaćina će izostati Nastasić i Railjo, dok u redovima gosta neće biti Čosta, Kale, Garida, Martija i Okampa.

Verujemo da će Andalužani osvojiti barem bod protiv ekipe Predraga Rajkovića i tako napraviti veliki korak ka tome da i četvrtu sezonu u nizu nastupaju u La ligi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić