HADERSFILD U NEMOGUĆOJ MISIJI: "Terijeri" idu na noge lideru

N.P.

25. 02. 2023. u 10:05

IZABRANICI Nila Vornoka gostuju Barnliju u utakmici 34. kola engleskog Čempionšipa.

ХАДЕРСФИЛД У НЕМОГУЋОЈ МИСИЈИ: Теријери иду на ноге лидеру

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaleri Hadersfilda su proteklog vikenda konačno uspeli da dođu do pobede u prvenstvu. Popularni "terijeri" su savladali Birmingem rezultatom 2:1. To je izabranicima Nila Vornoka prvi trijumf od 29. decembra prošle godine, kada su bili bolji od Roterama na svom terenu 2:0. Međutim gosti su i dalje u opasnoj zoni na 22. poziciji na tabeli sa 31. osvojenim bodom.

Ekipa Barnlija se "okliznula" u prošlom kolu protiv Milvola na čuvenom "Denu" 1:1. Puleni bivšeg asa Mančester sitija Vensana Kompanija su i pored kiksa lideri engleskog Čempionšipa sa 73 boda, čak 12 više od drugoplasiranog Šefild junajteda.

U minulom duelu između dva kluba, domaćin je slavio minimalnim rezultatom. "Terijere" u  današnjem okršaju na "Turf Muru" čeka nemoguća misija. Barnli je apsolutni favorit pred svojim navijačima. Očekujemo da ostvari rutinski trijumf i nastavi svoj put ka direktnom plasmanu u Premijer ligu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,37)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)