PLEJ-OF SUPER LIGE: Čukarički pobedom završava sezonu

Novosti online

19. 05. 2022. u 08:00

"BRĐANI" u večerašnji susret ulaze nakon dominantne pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu od 3:0.

ПЛЕЈ-ОФ СУПЕР ЛИГЕ: Чукарички победом завршава сезону

FOTO: FK Čukarički

Čukarički je odavno obezbedio treće mesto i učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Beogradski klub odigrao je sjajnu sezonu, a priliku da istu završe trijumfom imaju na svom terenu u poslednjem kolu plej-ofa Super lige Srbije.

"Brđani" u večerašnji susret ulaze nakon dominantne pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu od 3:0. Jedan od najmlađih timova u šampionatu igra po sistemu toplo-hladno, što je razmuljivo za njihove godine. Ipak, pored svih "bubica" treća pozicija je veliki uspeh.

Napredak je zalutao u plej-of i tu dileme nema. "Čarapani" su poraženi u svakom od prethodnih šest mečeva, a da stvar bude gora, ekipa iz Kruševca još nije postigla gol.

Nakon svega navedenog može se zaključiti da je Čukarički veliki favorit na Banovom brdu, a mi smo kvotu pojačali sa dva ili više pogodaka na susretu.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega