GOLEADA U HOLANDIJI: NEC - Ajaks

N.P.

23. 04. 2022. u 10:55

AKTUELNI šampion gostuje fudbalerima iz Najmegena u meču 30. kola holandske Eredivizije.

ГОЛЕАДА У ХОЛАНДИЈИ: НЕЦ - Ајакс

FOTO: AP/Tanjug

"Kopljanici" se okreću prvenstvu, nakon što su u Roterdamu izgubili u finalu Kupa od PSV-a, posle preokreta, rezultat na semaforu je bio 2:1.


Ekipa Rogira Majera je nakon pobede na gostovanju Kamburu (1:2), izgubila kod kuće od Tventea sa (0:2), trenutno se nalazi na 10. mestu na tabeli sa 35 bodova.

FOTO: EPA


Tim Erika ten Haga je lider Eredivizije sa 72 boda četiri manje imaju drugoplasirani "Filipsovci", na minula tri međusobna duela protiv Neca fudbaleri Ajaksa su postigli neverovatnih 15 pogodaka, zato predlažemo da u današnjem dueli pokušate sa golovima.


NAŠ PREDLOG: |1+&3+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda