"VUČICA" SAD ILI NIKAD: Roma - Verona

V.D.

19. 02. 2022. u 08:50

U 26. kolu Serije A na "Olimpiko" u goste stiže ekipa iz grada Romea i Julije.

ВУЧИЦА САД ИЛИ НИКАД: Рома - Верона

FOTO: AP

Roma igra po sistemu toplo hladno. Ne uspeva Žoze Murinjo da kontinuitet dobrih igara zadrži na duži period. Da li je nedostak igračkog kvaliteta ili su jednostavno svi na Čizmi provalili Posebnog? Kako god Vučica ne igra onako kako su svi očekivali. Roma je na korak od mesta koje vodi u Ligu Konferencije.

Ako rimski klub ne uspe da se plasira u Ligu Šampiona, za renome takvog trenera, kakav je Murinjo, možemo slobodno sezonu Rome smatrati neuspešnom.

Verona predvođena hrvatskim trenerom Tudorom igra dobar i efikasan fudbal. Verona je prošlu sezonu završila tačno na sredini tabele. U ovom trenutku za jedno mesto su bolje plasirani, dobra forma im daje za pravo da mogu da se nadaju za neko od mesta koje vodi u neko od evropskih takmičenja. Duel dveju ekipa koje na tabeli deli razlika od svega četiri boda.

Oba tima ulaze u meč sa željom da pobede i da se za korak približe ostvarenju svojih ambicija. Kada su dve ekipe po kvalitetu i po bodovima izjednačene, domaći teren bude od presudnog značaja. Iz tog razloga, prednost dajemo Romi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORBA ZA EVROPU: Orlove će skupo koštati remiji sa Verderom i Unionom