ŽELJKO LJUBENOVIĆ: Krivbas ne krivuda

Ž. U.

08. 12. 2023. u 12:11

Trener Minaja za naše čitaoce prognozira mečeve Premijer lige Ukrajine

ЖЕЉКО ЉУБЕНОВИЋ: Кривбас не кривуда

Ilustracija

Ukrajina

Petak:

14.00 Žitomir – Dnjepar   X,GG

16.00 Šahtjor – Veres        1

Subota:

14.00 KRIVBAS – ZORJA      1

Nedelja:

12.00 Vorskla – Ruh1

14.00 Černomorec – Kolos    1X

Ponedeljak:

13.00 Metalist – Aleksandrija  1X

14.00 Dinamo K. - Obolon    1

Krivbas se nalazi na deobi prvog mesta sa Dnjeprom, koji bi u petak u Žitomiru mogao da ima zahtevnog protivnika.  Ipak, poslednju utakmicu u ovoj godini, izabrani tim Jurija Verniduba ne bi smo da ispusti iz svojih ruku kako bi sa bodovima protiv Zojre prezimio na vrhu tabele. 

Černomorec je dobro otvorio sezonu, ali je sa četiri poslednja  poraza ušao u problem. Lošu seriju trebalo bi da prekine u duelu sa Kolosom, rivalom sličnog ranga.

Fudbaleri Šahtjora, klasu bi morali da potvrde protiv ekipe iz Veresa.

Žitomir i Dnjepar imaju berićetnu sezonu. Svoj međusobni duel očekujem da upotpune bar golom u mreži protivnika.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!