PRIPREMAJU SE ZA SEPTEMBAR: U Zrenjaninu dezinfekcija svih vrtića i škola

B. GRUJIĆ

28. 08. 2020. u 16:59

DA bi obezbedili što bezbedniji boravak dece i zaposlenih u vrtićima i školama, Gradska uprava u Zrenjaninu, preduzela je dodatne mere zaštite.

ПРИПРЕМАЈУ СЕ ЗА СЕПТЕМБАР: У Зрењанину дезинфекција свих вртића и школа

Foto: Printskrin

Tokom predstojećeg vikenda, sve do polaska dece u vrtiće i škole, ekipe Javno - komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" obavljaće dezinfekciju svih prostorija.

- Obezbeđen je dovoljan broj jednokratnih maski za sve zaposlene, kako u Predškolskoj ustanovi, tako i u školama, ali i za onu decu čiji roditelji nemaju mogućnosti za kupovinu maski - rekao je Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina, uz napomenu da će u srednjoj hemijskoj školi "Uroš Predić" učenici sami šiti maske, koje će otkupiti grad Zrenjanin i podeliti ih svim osnovnim i srednjim školama i Predškolskoj ustanovi u Zrenjaninu.

Na sastanku svih direktora osnovnih i srednjih škola, dogovoreno je da Gradska uprava obezbedi sve što bude potrebno, a tiče se sredstava za dezinfekciju za naredni period.

 
DOM UČENIKA OD PONEDELjKA

- U TOKU je drugi upisni rok, u prvom smo upisali 266, od ukupno 296 stanara, uz napomenu da ćemo ove godine imati 20 mesta manje nego prethodnih godina upravo zbog epidemioloških mera – istakao je Dobrica Brdarić, direktor Doma „Angelina Kojić Gina" potvrđujući informaciju da se prvi učenici u dom useljavaju u ponedeljak 31.avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!