VANDALIZAM U LOZNICI: Polupana stakla na kafićima

V.Mitrić

23. 08. 2020. u 20:17

NEPOZNAT vandal ili vandali polupali su prošle noći stakla na kafiću „Podium“, koji drži Lozničan Smajo Zečanović, i na još jednom obližnjem lokalu, uverila se ekipa „Novosti“ na mestima događaja, u centru Loznice, nedaleko od bolnice i ulice vojvode Putnika, koja je, zapravo deo magistralnog druma prema Gornjem Jadru i Valjevu.

ВАНДАЛИЗАМ У ЛОЗНИЦИ: Полупана стакла на кафићима

Foto: V. Mitrić

Tek treba da se ustanovi da li su vandali, posle lupanja, inače ojačanih stakala, ulazi unutra i da li su šta, eventualno, odnelo.

- Šta god bilo da bilo ovo je jako tužno i ružno – kaže Zane Šaulić, odbornik u Skupšgtini grada Loznica iz ovog dela grada.

 

Foto: V. Mitrić

Nekima, očigledno, ne odgovara skraćano vreme uvedeno zbog brige nadleŽnih o zdravlju svih nas. Ljudi poput Zečanovića plaćaju svaki dinar obaveza prema gradu i državi, zbog pandemijE korona virusa posla je malo, čovek ne zatvara radnju, bori se, a dodatni trošak poput ovog, i za njega i za vlasnika drugog polupanog lokala je baš veliki trošak.

Šaulić smatra da će nadležni brzo i efikasno da reaguju i utvrde krivce, "a u suprotom ostaje mrlja i ružna i gorka za ovdašnje ljude".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati