UMRO MILIVOJ ŠIBUL: U Kikindi preminuo ugledni poljoprivrednik

R. Š.

17. 01. 2022. u 15:30

UGLEDNI kikindski poljoprivrednik i domaćin Milivoj Mile Šibul preminuo je danas, u 84. godini, u svom domu, u rodnom gradu.

УМРО МИЛИВОЈ ШИБУЛ: У Кикинди преминуо угледни пољопривредник

Foto: R. Šegrt

Bio je jedan od najvećih lokalnih paora, politički aktivan, veliki zaljubljenik u fudbal i jedan od najvernijih navijača OFK “Kikinde”. Šibul je iz stare, dobrostojeće kikindske porodice sa velikim poljoprivrednim imanjem. Poznati je ratar kojeg je u poslu nasledio mlađi sin Duško.

Čika Mile, kako su ga zvali Kikinđani, bio je i politički aktivan i član LSV. Učesnik je mnogih javnih tribina o poljoprivredi i položaju poljoprivrednika. Poznat je i kao dugogodišnji fudbalski radnik. Bio je član uprave OFK “Kikinde”, a desetak godina i komesar za bezbednost. Takođe, je bio i donator kluba i pomagao ovom sportskom kolektivu dugi niz godina. Ostaće upamćen i kao redovan navijač na utakmicama svog omiljenog “crveno-belog” kluba na Gradskom stadionu. U sportskom angažovanju nasledio ga je stariji sin Ivan. Rado je izlazio u susret i medijima, uvek spreman da prokomentariše aktulene ekonomske, poljoprivredne i političke teme. Novinarima je uvek bio dostupan.

Iza sebe je ostavio brojnu porodicu, dvojicu sinova, unučad i praunučad. Milivoj Mile Šibul biće sahranjen u utorak, 18. januara, u 14 sati, na Melinom groblju u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)