BANJA GOTOVO RASPRODATA: Veliko interesovanje za ovogodišnji vrnjački "Lavfest"

G. Ć.

26. 07. 2021. u 16:15

DO početka ovogodišnjeg, 15. po redu „Lavfesta“, jednog od najvećih muzičkih festivala u regionu koji se od 5. do 7. avgusta održava u Vrnjačkoj Banji, ostalo je još deset dana, a po rečima organizatora smeštajni kapaciteti u prestonici srpskog kontinentalnog turizma gotovo su rasprodati!

БАЊА ГОТОВО РАСПРОДАТА: Велико интересовање за овогодишњи врњачки Лавфест

Foto: Lavfest

Vodeći svetski internet sajt za rezervaciju smeštaja „Booking.com”, naime, beleži više od 80 odsto popunjenosti kapaciteta Vrnjačke Banje. Većina ovdašnjih hotela rasprodala je svoje smeštajne kapacitete nedeljama unapred, a slična situacija je i sa pansionima i smeštajem u takozvanoj domaćoj radinosti.

Veliki prostor u Vrnjačkoj Banji namenjen za 1.000 kampera ove godine uređen je tako da, poštujući sve epidemiološke mere, primi najviše 200 kampera koji su se do sada prijavili sa raznih strana sveta. Tu je ostao još mali broj mesta, a više o lokaciji i načinu dolaska do kamp narukvice zaintersovani mogu saznati na internet stranici www.lovefest.rs.

Organizatori navode i da su festivalske ulaznice skoro rasprodate zbog velikog interesovanja kako domaće i regionalne, tako i publike iz cele Evrope, ponajviše iz Nemačke, Francuske i Turske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili