NOVI ASFALT U JEVREMOVCU KOD ŠAPCA: Vrednost kompletne sanacije 18,5 miliona dinara

V.Mitrić

26. 07. 2021. u 15:50

POČELO je asfaltiranje ulica Andrije Glišića i Cerska u Jevremovcu, dužina 2,1 kilometar, čija je vrednost kompletne sanacije 18,5 miliona dinara.

НОВИ АСФАЛТ У ЈЕВРЕМОВЦУ КОД ШАПЦА: Вредност комплетне санације 18,5 милиона динара

Foto: V. M.

Osim pomenutih ulica, urađen je i put Maovi-Jevremovac u dužini od 2,4 kilometra, kao i sokak ka groblju u dužini od 200 metara. Početak radova na asfaltiranju Cerske ulice posetio je gradonačelnik Šapca dr. Aleksandar Pajić koji je istakao da se na delu pokazuje odlična saradnja sa državom.

 - Svakim danom pokazujemo da imamo odličnu saradnju sa svojom državom, i to je najbitnije za naše sugrađane. Ovo je tek početak. Očekuje nas još dosta kilometara urađenih puteva. Grad Šabac će, kao i ostatak Srbije, biti veliko gradilište kada je reč o putnoj infrastrukturi. Hvala našim sugrađanima na strpljenju! Svi imaju jednaka prava, a mi smo tu da ispunimo šta smo obećali! Želimo da generacijama koje dolaze ostavimo bolje puteve i uslove za kvalitetniji način života - rekao je gradonačelnik Pajić.

Dejan Adamović, predsednik Mesne zajednice Jevremovac kaže da su meštani izuzetno zadovoljni. Zahvalio se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Šapca Aleksandru Pajiću što su meštanima izašli u susret.

 - Ova ulica izlazi na put Šabac – Krupanj, i na centar sela. Ostaje još 700 metara da se asfaltira, a i za to smo dobili obećanje. U celom selu živi oko 4,5 hiljade ljudi, dok u ove dve ulici ima oko hiljadu stanovnika - kazao je Adamović.

Milan Grujić, meštanin sela, koji dugi niz godina živi u Cerskoj ulici, istakao je da je ova ulica bila u izuzetno lošem stanju.

 - Zahvaljujem se državi i gradskoj vlasti što su uspeli da pomognu građanima ovom velikom investicijom. Novim putem, kvalitet života u ovoj ulici će se dosta popraviti - rekao je Milan Grujić.

Radove na sanaciji ulica u Jevremovcu izvodi PZP ,,Valjevo“, a finansira Javno preduzeće ,,Putevi Srbije“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKOLOGIJA JE ŽENSKOG RODA: Žene kao važni nosioci promena u zaštiti životne sredine