"POSEBNA JEDNA ŽVAKA!" Novak Đoković "priteran uza zid" da otkrije misteriju sa meča u Dubaiju

Novosti online

28. 02. 2023. u 20:34

NOVAK Đoković je mnoge iznenadio kako je i koliko morao da igra u prvom kolu turnira ATP Dubai, a taj duel sa autsajderom obeležile su i dve intervencije njegovog tima. Najpre je srpskom asu smućkan "čarobni napitak", a potom, uz pomoć skupljača loptica, iz lože mu je poslato i nešto sitnije, nalik tableti. Misterija je ostala nerešena, baš kao i ona - šta je žvakao tokom prvog takmičarskog nastupa od Australijan opena.

ПОСЕБНА ЈЕДНА ЖВАКА! Новак Ђоковић притеран уза зид да открије мистерију са меча у Дубаију

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Podsetimo, Đoković je posle tri seta, i taj-brejka kojim je pobednik odlučen, savladao 130. sa ATP liste, Tomaša Mahača iz Češke, posle čega je kratko odgovarao na pitanja prisutnih srpskih novinara.

Nakon konstatacije jednog od predstavnika medija iz Srbije da je "primećeno da je nešto žvakao sve vreme meča", Nole je upitan:

- Šta je u pitanju?

- Posebna jedna žvaka. Ne mogu da ti odam tajnu! - uz osmeh je rekao Novak Đoković.

Stručni štab šalje nešto Novaku Đokoviću preko skupljača loptica u Dubaiju / Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Noleta u sredu čeka maltene za 100 pozicija bolje rangirani tenisera od Mahača: suparnik u drugom kolu mz je 39. sa ATP liste, Holanđanin Talon Grikspor, koji je sa 6:4, 3:6, 6:2 savladao 56. igrača sveta, Konstanta Lestijena.

- Igrali smo Griksport i ja samo jednom, i to davno (bilo je 3:0 za Novaka na Ju-Es openu) ... Ali, svi danas napreduju, svi igraju tenis. On možda nije teniser iz vrha, iz prvih 20 na svetu, ali igra zaista dobro ako mu se pruži prilika. On će, siguran sam, kao i današnji protivnik, probati da odigra najbolji tenis u životu. Prosto, oni nemaju šta da izgube na ovakvoj sceni, protiv mene. Tako da... Moram da očekujem veliki izazov. Kao i u svakom meču, svi bi da dobiju "skalp", biću na to spreman - zaključio je Nole.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)