"NISAM MOGAO NI DA SANJAM!" Organizatori turnira "ATP Dubai" priredili iznenađenje za Novaka, a Đoković imao reakciju za pamćenje

Novosti online

28. 02. 2023. u 19:36

NOVAK Đoković je uz dosta muka prebrodio prvo kolo turnira ATP Dubai, nakon čega su mu organizatori priredili malo, lepo iznenađenje.

НИСАМ МОГАО НИ ДА САЊАМ! Организатори турнира АТП Дубаи приредили изненађење за Новака, а Ђоковић имао реакцију за памћење

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Podsetimo, Đoković je posle tri seta i taj-brejka kojim je pobednik odlučen savladao Tomaša Mahača iz Češke, posle čega je na centralnom terenu pozvan da se pridruži direktoru turnira.

Pred njima su stajale velike brojke "378", koje su bile postavljene tu jer je Srbin postao apsolutni rekorder po broju sedmica na teniskom vrhu. Upravo je 378. nedelja vladavine u toku, čime je za jednu sedmicu Nole nadmašio Štefi Graf.

Ali, to nije bilo sve.

Oranizatori su zamolili Novaka da pogleda ka video-bimu, a tamo je prikazan isečak iz emisije u kojoj je on, kao sedmogodišnjak, otkrio da mu je cilj da bude najbolji.

Sedmogodišnji Novak Đoković u TV emisiji izjavljuje da mu je cilj da bude najbolji / Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV


Upitan šta bi sedmogodišnji Nole rekao da vidi dokle je dogurao sadašnji, Đoković je "kao iz topa" odgovorio:


- Ne bi se on iznanadio. Jer, on je znao šta sledi! (smeh)

Tome je dodao i sledeće:

- Naravno... Tada sam mnogo sanjao, a najveći san mi je bio da budem na prvom mestu. Poslužio sam se vizualizacijom, maštom, da dostignem snove. Ali, nisam mogao ni da sanjam da ću baš ovoliko dugo biti na vrhu. To je i mene iznenadilo! - priznao je Novak.

Đoković se uz neplanirane muke domogao druge runde u Dubaiju, a u njoj će za rivala imati maltene za 100 pozicija bolje rangiranog tenisera od Mahača: suparnik mu je 39. sa ATP liste, Holanđanin Talon Grikspor, koji je sa 6:4, 3:6, 6:2 savladao 56. igrača sveta, Konstanta Lestijena.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!