OGLASIO SE VELIKI NOVAKOV PRIJATELJ: Pospišil uz Srbina, PTPA objavila oštro saopštenje!

Novosti online

07. 01. 2022. u 08:40

SVE veći je broj onih koji su u Novakovom uglu, Srbin je pravoslavni božić dočekao u zatočeništvu migrantskog hotela, a sve ćešće poruke podrške dobija od kolega.

ОГЛАСИО СЕ ВЕЛИКИ НОВАКОВ ПРИЈАТЕЉ: Поспишил уз Србина, ПТПА објавила оштро саопштење!

EPA-EFE/ANDY RAIN

Nešto ranije oglasio se Nik Kirjos, a potom i Džon Izner. Obojica su poslali poruku podrške Novaku, a stiglo je ohrabrenje i od Vaseka Pospišila, kanadskog tenisera, suosnivača PTPA i Noletovog velikog prijatelja.

- Bez obzira na sve kontroverze u poslednjih 30+ sati, Novak Đoković je moj prijatelj, moj kolega teniser, saosnivač PTPA i ponosni Srbin. Želim njemu i svim pravoslavnim vernicima sigurnost i dobro zdravlje za Božić. Ostani jak moj brate, poručio je Pospišil.

Potom je objavljeno i saopštenje PTPA.

- PTPA je u stalnom kontaktu sa gospodinom Đokovićem, njegovom porodicom, pravnim zastupnicima, zvaničnicima vlasti i čelnim ljudima Australijan opena. Gospodin Đoković nam je potvrdio da je dobro. Takođe, tražio je od nas da mu dozvolimo da o činjenicama njegovog pritvaranja govori sam, kada dođe vreme.

Uz svo poštovanje ličnih stavova oko vakcine, vakcinisanim i nevakcinisanim igračima (sa medicinskim izuzećem) treba da bude dozvoljena sloboda da se takmiče. Nastavićemo da podržavamo i zastupamo naše članove i igrače na način koji je prihvatljiv svima“, poruka je iz PTPA.

Đoković čeka ponedeljak u hotelu Park, tada će dobiti konačnu odluku hoće li mu biti dozvoljen pohod na istoriju ili će na njega malo sačekati.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda