SPREMNE ZA FINALE KUPA: Rukometašice Jagodine žele trofej

Z. Gligorijević

26. 09. 2020. u 18:21

RUKOMETAŠICE Jagodine spremno su dočekale finalni turnir Kupa Srbije, pa su danas u Zrenjaninu pobedile ekipu iz Aranđelovca, rezultatom 34:22.

СПРЕМНЕ ЗА ФИНАЛЕ КУПА: Рукометашице Јагодине желе трофеј

FOTO: ŽORK Jagodina

One će sutra u 14:30 sati protiv Naise odigrati finalnu utakmicu, koju će RTS direktno prenositi.

Jagodinke su dva puta osvajale taj trofej i ovo je prilika da tri najbolje ekipe u Srbiji u međusobnim duelima pokažu koja je bila najbolja u sezoni 2019/2020., jer je prvenstvo prekinuto i nije proglašen šampion.

- Drago mi je da se, posle dužeg vremena, vraćamo u normalu. Finalni turnir Kupa Srbije 2019/2020 je prebačan za početak nove sezone zbog pandemije virusa korona. Za nas je takmičenje izuzetno bitno, želimo da osvojimo kup. Prsrećan sam i što smo pobedili starog sportskog rivala iz Aranđelovca, sa kojim vodimo teške i kvalitetne utakmice - ocenio je šef stručnog štaba Dragan Markov.

Rukometašice Jagodine spremne za finale Kupa/FOTO: ŽORK Jagodina

Svoja očekivanja pred meč je iznela i kapiten Jelena Gojković.

- Finalni turnir Kupa Srbije za nas je kruna prošle sezone u kojoj smo dominirale. To je prilika da još jednom potvrdimo ono što smo radili na pripremama i očekujemo da damo sve od sebe. Sve naše misli vezane su za finalni turnir. Bilo bi odlično da osvojimo Kup Srbije i tako počnemo novu sezonu – dodala je kapiten Jelena Gojković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024