MAĐARE NIKAKO NE POTCENJUJU: Vaterpolisti Novog Beograda sutra (19.45) u Ligi šampiona dočekuju OSC

S. K.

29. 11. 2022. u 14:37

FAVORITI su, ali nikog ne potcenjuju. Naročito ne Mađare. Vaterpolisti Novog Beograda sutra (19.45) u drugom kolu grupe B Lige šampiona dočekuju OSC iz Budimpešte. Podsetimo, prvak Srbije je kao organizator sigurni učesnik F8 najelitnijeg takmičenja.

МАЂАРЕ НИКАКО НЕ ПОТЦЕЊУЈУ: Ватерполисти Новог Београда сутра (19.45) у Лиги шампиона дочекују ОСЦ

Foto arhiva VN

- Ukoliko budemo na visini zadatka i pružimo maksimum mislim da će OSC-u biti veoma teško da igra protiv nas. Takođe, moram da naglasim da veoma poštujemo mađarsku ekipu, to je tim koji već četvrtu godinu igra zajedno i iz sezone u sezonu se konstantno pojačava uglavnom mađarskim reprezentativcima. Imaju vrlo dobar sistem igre, kvalitetna su ekipa, zato nikako ne smemo da ih potcenimo i siguran sam da to nećemo ni učiniti. Verujem u naš rad i kvalitet i zato smatram da možemo da se nadamo dobrom rezultatu i zato očekujem da ćemo niz od tri utakmice u Ligi šampiona na našem bazenu započeti pobedom - ističe strateg Novog Beograda Živko Gocić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a