DAVIDOVAC: ''Očekujemo tešku utakmicu, biće nam važno da pobedimo''

Novosti online

13. 12. 2023. u 19:38

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je večeras da očekuje težak meč protiv Albe u 14. kolu Evrolige i dodao da je klub iz Berlina nezgodan protivnik.

ДАВИДОВАЦ: Очекујемо тешку утакмицу, биће нам важно да победимо

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra Albu u Beogradu u 14. kolu Evrolige.

- Očekujemo tešku utakmicu. Znamo da je Alba do sada u Beogradu bila nezgodan protivnik. Nadamo se pobedi, biće nam važno da dobijemo. Svesni smo toga i spremno ih dočekujemo - rekao je Davidovac na konferenciji za medije.

- Nisu samo dva tesna poraza, ove sezone ih je bilo puno. Teško je izgubiti u neizvesnim završnicama, ali šta je tu je. Tempo je poprilično nezgodan, ne treba da razmišljamo o tim stvarima već da se okrenemo utakmicama koje nas očekuju - dodao je košarkaš Crvene zvezde.

On se još jednom osvrnuo na poraze od Valensije i Baskonije u Evroligi.

- Loše smo ušli u obe utakmice, sigurno je da treba bolje da počinjemo, da igramo puno bolje u odbrani, da budemo agresivniji, fizički dominantniji i da nametnemo ritam od početka. Mislim da će tu biti i ključ ove utakmice - dodao je Davidovac.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 15. mestu na tabeli Evrolige sa četiri pobede i devet poraza. Alba je poslednja sa dva trijumfa i 11 poraza.

BONUS VIDEO: Fudbaleri šampiona Evrope - Mančester Sitija, stigli u Beograd

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave