NOVI UGOVOR ZA ''ZVEZDINO DETE'': Važan šraf u igri Duška Ivanovića još tri godine u crveno-belom dresu

Novosti online

17. 07. 2023. u 08:17

Crvena zvezda je minule sezone ostala bez titule u ABA ligi, a Duško Ivanović ne želi da mu se to ponovi. Crveno-bele je do sad pojačalo osam novih košarkaša, Luka Mitrović je produžio ugovor, a isto to će sada učiniti i Stefan Lazarević.

НОВИ УГОВОР ЗА ЗВЕЗДИНО ДЕТЕ: Важан шраф у игри Душка Ивановића још три године у црвено-белом дресу

EPA

Kako tvrdi "Sport klub", Crvena zvezda je ponudila ugovor Stefanu Lazareviću koji će uskoro i biti potpisan, s obzirom na to da su se klub i igrač dogovorili i uspostavili usmenu saradnju prema kojoj će krilni košarkaš ostati i naredne tri godine u crveno-belom.

Lazarević je "dete" Crvene zvezde, on je prošao mlađe kategorije, dok je košarkašku afirmaciju sticao u FMP-u, sve dok ga povreda kolena nije odvojila sa terena skoro dve godine. Igrao je u Crvenoj zvezdi, pa se vraćao u FMP, da bi 2021. godine ponovo obukao crveno-beli dres koji će, kako stvari stoje, nositi sve do 2026. godine.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ U PROVODU: Najbolji srpski košarkaš večeras u kafani u Somboru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)