„MALENE“ SANJAJU TROFEJ: Košarkašice Kraljeva spremne za finalni turnir nacionalnog Kupa

G. ĆIROVIĆ

10. 03. 2022. u 11:30

Košarkašice Kraljeva učestvovaće na finalnom turniru nacionalnog Kupa „Milan Ciga Vasojević“ koji se u petak i subotu održana u niškoj dvorani „Čair“.

„МАЛЕНЕ“ САЊАЈУ ТРОФЕЈ: Кошаркашице Краљева спремне за финални турнир националног Купа

G.Šljivić

Osim Kraljevčanki u trci za trofej su i ostale tri prvoplasirane ekipe na tabeli domaćeg šampionata. U polufinalu Kraljevo će za rivala sutra imati beogradsku Crvenu Zvezdu MTS (16.00), dok drugi polufinalni par čine Art Basket iz Beograda i novosadska Vojvodina 021 (18.30). Finalni meč zakazan je za subotu u 18.30.

- Sve ekipe su zasluženo na finalnom turniru. Kup je specifično takmičenje i mislim da nema izrazitog favorita. Kompletni smo i verujem da možemo do naslova pobednika - kaže Ivan Simić, trener ŽKK Kraljevo.

Pre dve godine u Surdulici košarkašice Kraljeva su zasluženo podigle pobednički pehar ostvarivši najveći uspeh u klupskoj i istoriji košarke u gradu na Ibru, a „malene“ se nadaju da i u Nišu mogu da ponove isti podvig.

- Prvo razmišljamo o Crvenoj Zvezdi koja je odlična ekipa, ali nije nepobediva. Ove sezone smo odigrale dve ravnopravne utakmice koje su crveno-bele dobile bukvalno na jednu loptu – ističe Dragana Gobeljić, kapiten ŽKK Kraljevo. - Svaka igračica daće 200 odsto svojih mogućnosti. Naporno smo radile da dođemo ovde gde jesmo i iskoristićemo i najmanju šansu koja nam se bude ukazala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!