KAKAV POVRATAK JOKIĆA: Nikolin ples iz snova u gradu gde obožavaju Srbe

Novosti online

25. 02. 2022. u 06:53

NAJBOLjI srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa neverovatnim partijama i po povratku sa Ol-stara i ponovo nosio Denver do pobede.

КАКАВ ПОВРАТАК ЈОКИЋА: Николин плес из снова у граду где обожавају Србе

Foto: AP

Nagetsi su trijumfovali na gostovanju kod Sakramenta, u gradu gde najviše obožavaju Srbe (Vlade Divac, Predrag Stojaković, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, svi oni su nosili dres Kingsa), rezultatom 128:110, a Jokić je bio nadomak tripl-dabla.

Prošlosezonski MVP i najveći favorit da i ove godine ponese titulu najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone još jednom je dokazao da se nalazi u samom vrhu igrača najjače lige sveta.

Nikola je na parketu proveo nešto više od 30 minuta i za to vreme postigao 25 poena (9/15 iz igre, 2/5 trojke), uz 12 skokova i devet asistencija. Zabeležio je čak četiri ukradene lopte, dve je izgubio i ostvario jednu blokadu.

U ekipi Majka Melouna Srbina je najbolje pratio Vil Barton koji je bio najefikasniji sa 31 poenom, dok je Moris dodao 19.

Na drugoj strani, Domantas Sabonis je dominirao sa 33 poena i 14 uhvaćenih lopti, a Diaron Foks se zaustavio na 20.

Posle ovog trijumfa Denver je zadržao šestu poziciju Zapada sa 34 pobede i 25 poraza, dok je Sakramento tek 13. sa skorom 22-39.

BONUS VIDEO: Zvezda podigla pehar Kupa Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)