ZVEZDA BEZ PETORICE: Cirbes u izolaciji posle pozitivnog testa na koronu

V. P.

30. 09. 2021. u 20:02

NA podužem spisku problema Crvene zvezde pred današnju premijeru evroligaške sezone sa Fenerbahčeom u Istanbulu (19.45) našao se i pozitivan test Maika Cirbesa na virus korona.

ЗВЕЗДА БЕЗ ПЕТОРИЦЕ: Цирбес у изолацији после позитивног теста на корону

FOTO: KK Crvena zvezda

Nemački centar je u izolaciji, gde čeka rezultat ponovljenog testiranja, ali je izvesno da će treneru Dejanu Radonjiću nedostajati petorica igrača za duel sa ekipom Aleksandra Đorđevića.

- Neću da pričam o povredama i svemu što nas je pratilo tokom leta - kaže crnogorski stručnjak.

- Posle turnira u Minhenu ostali smo bez tri igrača. Volters i Lazarević su odradili sve treninge tokom nedelje, Uskoković takođe. Dobrić i Davidovac neće igrati, dok je Cirbes u izolaciji. Povređeni su i Vajt i Lazić, ostali su spremni da daju maksimum.

Fener je jezgru tima, koje čine De Kolo, Gudurić i Veseli, dodao nekoliko kvalitetnih novajlija.

- Angažovao je veliki broj iskusnih i kvalitetni igrača i skrojio tim kadar da napravi dobar rezultat. Svestan sam svih problema koje imamo, ali idemo da damo sve od sebe i, bez obzira na to koliko igrača imamo na raspolaganju, uradimo sve da se pokažemo u najboljem svetlu.

U trenutnim okolnostima, Radonjiću nije lako da iznese projekciju Zvezdinih dometa u Evroligi.

- Polazna tačka je da popravimo utisak u odnosu na prošlu sezonu. Nije realno pričati o drugim stvarima. Nismo imali tim na okupu, potrebno je da najbezbolnije prebrodimo ovaj period i potom analizitramo situaciju. Biće dobrih, ali i loših momenata. Spremni smo da damo maksimum, da se nosimo sa svim sutuacijama i trudićemo da što pre vratimo u ekipu povređene igrače, što nije jednostavan proces. Svi dobro znamo da se u oktobru ne postaje ono što želimo da budemo na kraju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati