VEČITI ZA TROFEJ KUPA: Pobedniku 3,5 miliona dinara

N. I.

27. 04. 2021. u 21:03

U UTORAK 25. maja će biti odigrano finale Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde i to su zasad podaci koji se znaju o poslednjem meču ove sezone u našem fudbalu.

ВЕЧИТИ ЗА ТРОФЕЈ КУПА: Победнику 3,5 милиона динара

Foto arhiva VN

Sve ostalo ćemo saznati prekosutra u 14 časova, kada na TV Arena počne direktan prenos, u kojem će se žrebom odrediti domaćin finala i stadion na kojem će se igrati.

- Dve kuglice, sa imenima Partizana i Zvezde, naći će se u staklenoj kugli, a prvo ime koje bude izvučeno će otkriti na kojem stadionu će da se igra finale i ko je formalno domaćin te utakmice. Pobedniku Kupa pripašće nagrada od 3,5 miliona dinara, a sa ukupnim premijama od šesnaestine finala ona ukupno iznosi deset miliona dinara - potvrdio je za "Novosti" Miodrag Janković, komesar za takmičenje FSS.

Zanimljivo, Zvezda je na korak do odbrane titule prvaka Srbije, a ima priliku da posle čak 14 godina osvoji duplu krunu.

Partizan je u sedmom uzastopnom finalu Kupa i pokušaće da u svoje vitrine vrati pehar koji je izgubio prošle godine, kada je Vojvodina u dramatičnom meču, posle boljeg izvođenja penala slavila u Nišu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna