SRNIĆ JASNO PORUČIO: Dupla kruna je naš cilj, verujem da ćemo titulu osvojiti već u četvrtak

Novosti online

27. 04. 2021. u 17:51

FUDBALERI Crvene zvezde u četvrtak od 18.55 dočekuju Vojvodinu u 34. kolu Superlige Srbije, a očekivanja od duela sa Novosađanima izneo je krilni igrač crveno-belih Slavoljub Srnić.

СРНИЋ ЈАСНО ПОРУЧИО: Дупла круна је наш циљ, верујем да ћемо титулу освојити већ у четвртак

FOTO: M. Vukadinović

Klub iz Ljutice Bogdana bi eventualnom pobedom u tom duelu i matematički obezbedio osvajanje četvrte vezane titule prvaka Srbije.

- Želimo i matematički da obezbedimo titulu već u četvrtak. Naravno i kada se to bude dogodilo, bićemo maksimalno fokusirani jer hoćemo da srušimo brojne rekorde, da osvojimo duplu krunu i na pravi način završimo sezonu - rekao je Srnić i dodao:

- Vojvodina je sigurno među boljim ekipama u ligi, ali to ništa ne menja u našem pristupu, jer smatram da smo najbolji tim u Srbiji. Jedva čekam meč i žao mi je što nećemo biti u prilici da na punoj "Makarani" proslavimo titulu.

Agilno krilo Zvezde ne želi da se zadovolji titulom, već ističe da je cilj dupla kruna.

- Dupla kruna je definitivno naš cilj. Verujem da ćemo titulu osvojiti već u četvrtak, a finale Kupa nas očekuje 25. maja. Ostaje da vidimo na žrebu da li smo domaćini ili gosti. Bez obzira na to što će se utakmica igrati bez publike, mnogo se komfornije svi osećamo u našoj kući, a najlepše bi bilo da na našem stadionu proslavimo duplu krunu - zaključio je Srnić.

Podsetimo, finale Kupa Srbije zakazano je za 25. maj, a u njemu se sastaju Crvena zvezda i Partizan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju