GAĐAO DŽAMIJU PIVSKOM FLAŠOM, A SADA PRED POTPISOM KARIJERE: LJubičić, koji je pravio nerede u BiH na korak od Bundeslige

Novosti online

26. 04. 2021. u 10:32

BEZ obzira na to da li će do kraja uspeti da obezbede opstanak u Bundesligi, čelnici Kelna već su dogovorili prvi transfer na leto - u pitanju je kapiten bečkog Rapida Dejan Ljubičić.

ГАЂАО ЏАМИЈУ ПИВСКОМ ФЛАШОМ, А САДА ПРЕД ПОТПИСОМ КАРИЈЕРЕ: Љубичић, који је правио нереде у БиХ на корак од Бундеслиге

Foto: Tviter

"Jarčevi" će Ljubičiča dovesti bez obeštećenja i daće mu trogodišnji ugovor, a nemački mediji ističu da je momak poreklom iz BiH bio i na radaru Ajntrahta.

Ljubičić je u martu dobio i poziv da se nađe na spisku reprezentacije Austrije, a javnost ga najviše pamti po skandalu kada je 2017. pivskom flašom gađao džamiju u Kiseljaku, piše Telegraf.rs.

Momak rođen u Beču, čiji roditelji su Hrvati iz Bosne, bio je u decembru pomenute godine na odmoru u rodnom kraju kada je kamera zabeležila njegov vandalski čin.

- Znam da to izgleda glupo. S prijateljem sam tražio pekaru, želeli smo nešto da pojedemo. Iskreno, nisam shvatio da je to džamija, bilo je mračno. Poštujem svaku religiju. Odrastao sam s mnogim muslimanima, sada imam mnogo prijatelja među njima. Kao hrišćanin, poštujem svaku religiju - rekao je tada Ljubičić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a