IGRAČ ATALANTE OTKRIO KAKO GA JE RONALDO PONIZIO: Bilo me je sramota, odaljio sam se od njega - osetio sam se tako malim

Novosti online

05. 04. 2021. u 15:49

FUDBALERI Atalante Robin Gosens objavio je autobiografiju u kojoj je govorio o tome kako je posle jedne utakmice Atalante i Juventusa ponižen od strane Kristijana Ronalda.

ИГРАЧ АТАЛАНТЕ ОТКРИО КАКО ГА ЈЕ РОНАЛДО ПОНИЗИО: Било ме је срамота, одаљио сам се од њега - осетио сам се тако малим

FOTO: AP

Nemac je posle meča želeo da razmeni dres sa jednim od najboljih igrača sveta, ali bio je surovo odbijen.

- Nakon utakmice protiv Juventusa hteo sam da ispunim svoj san i da imam Ronaldov dres. Kada je sudija svirao kraj utakmice, umesto da odem da slavim, otišao sam do njega. Pitao sam ga: Kristiano, mogu li dobiti dres? Nije me ni pogledao, samo je rekao: "Ne!" - napisao je Gosens u svojoj knjizi i dodao:

- Zacrveneo sam se, bilo me je sramota. Udaljio sam se od njega. Osetio sam se tako malim... Znate onaj osećaj kad vam se dogodi nešto ružno, a okrećete se oko sebe da vidite je li neko to primetio - istakao je ovaj 26-godišnjak.

Reprezentativac Nemačke nije rekao posle kog meča se to desilo. Posle poraza "stare dame" nije sigurno, jer tim iz Bergama nije pobedio Juventus još od 2004. godine. Doduše u poslednjih šest mečeva ovih rivala viđena su četiri remija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)