JA NEĆU LJEPŠU, JA NEĆU DRUGU! Reprezentativac Srbije u emotivnoj vezi sa ćerkom Mileta Kitića (FOTO)

Novosti online

05. 04. 2021. u 10:26

REPREZENTATIVAC Srbije Dušan Vlahović uplovio je u emotivnu vezu sa pevačicom Elenom Kitić, ćerkom Mileta Kitića i Marte Savić.

ЈА НЕЋУ ЉЕПШУ, ЈА НЕЋУ ДРУГУ! Репрезентативац Србије у емотивној вези са ћерком Милета Китића (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - otkriva izvor lista Alo.

Dušan je igrač Fiorentine, trenutno živi u Firenci i zbog njegovih profesionalnih obaveza ovaj mladi par je više vremena odvojen.

- S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su rešili da se opuste i prepuste međusobnom poverenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali - ističe izvor Aloa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Zanimljivo, pevačica je starija od srpskog golgetera, ali im ta mala razlika u godinama ne pravi problem.

- Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)