BERNARDO SILVA NAHVALIO MITROVIĆA: Reč je o snažnom i talentovanom igraču

Novosti online

26. 03. 2021. u 17:31

JEDAN od najboljih fudbalera portugalske reprezentacije Bernardo Silva govorio je na konferenciji za medije o utakmici sa Srbijom.

БЕРНАРДО СИЛВА НАХВАЛИО МИТРОВИЋА: Реч је о снажном и талентованом играчу

FOTO: AP

Aleksandar Mitrović je postigao dva sjajna gola u pobedi nad Irskom (3:2). Očekuju se da protiv tima Fernanda Santoša bude u prvoj postavi, a vezista Mančester sitija odlično poznaje sjajnog napadača iz Premijer lige.

- Strah nemamo, ali poštovanje da. Reč je o snažnom, talentovanom igraču. Bićemo usredsređeni da što bolje pristupimo utakmici - rekao je Silva.

Portugal je glavni favorit da završi prvi u ovoj grupi, ali pred njima je verovatno najteže gostovanje.

- Poznajemo odlično srpsku reprezentaciju i spremamo se za veliki izazov, neće biti lako, reč je fizički jakoj ekipi i očekujem dinamičnu utakmicu.

Priznao je Silva da su on i saigrači pod konstantnim pritiskom da moraju da pobeđuju, pošto su aktuelni evropski prvaci.

- Naravno da titule nameću velika očekivanja, što je potpuno logično. Ne samo mi, već i naši navijači, nadamo se mnogo čemu. Naša misija je da budemo na tom nivou i daćemo sve od sebe da nastavimo istim tempom - zaključio je fudbaler Mančester sitija.

Podsetimo, utakmica Srbija - Portugal igra se sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić". I jedni i drugi su u prvom kolu ostvarili pobede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!