TUŽIĆU MIHAJLOVIĆA: Nisam ja oterao njegove roditelje iz Vukovara, već on sam!

Novosti online

13. 12. 2020. u 20:51

HRVATSKI reditelj i producent Stipe Majić Pipe bio je prijatelj Siniše Mihajlovića iz detinjstva.

ТУЖИЋУ МИХАЈЛОВИЋА: Нисам ја отерао његове родитеље из Вуковара, већ он сам!

Siniša Mihajlović foto EPA

Srbin već decenijama priča da je upravo ovaj čovek oterao njegove roditelje iz kuće, a Majić se sada oglasio i najavljuje tužbu protiv Mihe za kog tvrdi da ne govori istinu.

Miha je u dve do sada objavljene knjige pominjao ime prijatelja iz detinjstva koji mu je minirao porodični dom i pucao u fotografiju na kojoj se proslavljeni fudbaler i trener nalazi sa bratom.

Nakon knjige “Božija levica” (objavljena 2007. godine) i u autobiografiji “Igra života” Mihajlović je opisao život od početka u Borovu Selu, zatim boravak u Crvenoj zvezdi i Italiji. Druga knjiga opisuje i veliku borbu našeg stratega sa leukemijom.

Majić navodi da je prvu knjigu prećutao, ali da će sada tražiti pravnu zaštitu:

“Dakle, ponavlja se ista priča, ali sa novim kvalifikacijama. Šokirao sam se. Mihajlović me je već jednom pre par godina optužio, odnosno pokušao je da me okalja s tom gnusnom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i pucao u fotografiju na kojoj je on s bratom, kako je objavio u svojoj knjizi ‘Božija levica’. To sam demantovao i u srpskim medijima. Ali, tada mi se nije dalo da ulazim u neke polemike i mislio sam da je ta priča gotova. Pustio sam to. A onda su se pojavile nove lažne optužbe. Tužiću ga za klevetu”, tvrdi hrvatski reditelj u intervjuu za “Jutarnji list”.

Otišao je u drugu krajnost, pa tvrdi i da je bio idol Mihajloviću i još više od toga:

“Ne znam zašto je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali jer sam Mihi na neki način bio idol. Nisam ih ja isterao iz Vukovara, nego on sam! To može da posvedoči njegov rođeni brat jer su se Mihini roditelji nalazili u kući kod njega kad je Miha nazvao oca Bogdana i izvikao mu se u telefonsku slušalicu: ‘Slušaj me dobro šta ti govorim. Odmah se spremite i napustite Vukovar. Naređujem ti’. To je bilo početkom jula. Nema mi druge nego da to rešim sudskim putem”, rekao je Majić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (5)

Jovan

14.12.2020. 12:25

Druže imaš ti putera na glavi nebi te Miha spominjao nemože te oprati ni Sava Drava ni Dunav pišeš gluposti verujem Mihi a ti hoćeš da se tužakaš treba ti ,,šoldi" ali teši se nisi jedini što ste terali srbe !