MURINJOVE REČI AKTIVIRALE ALARM: Bomba bi mogla da eksplodira u svlačionici Totenhema

Novosti online

15. 09. 2020. u 12:25

ŽOZE Murinjo ne menja svoj stil - direktnost mu je zaštitni znak, bez obzira na opstanak.

МУРИЊОВЕ РЕЧИ АКТИВИРАЛЕ АЛАРМ: Бомба би могла да експлодира у свлачионици Тотенхема

foto: EPA

Trener Totenhema je imao verbalnu eksploziju prema igračima prve utakmice poraza od Evertona (0:1). Portugalac ih je nazvao “lenjivcima”, a njegov nastup pred medijima novinari su uporedili sa eksplozijom koja odjekne poput bombe.


U Premijer ligi odigran je samo jedan dan i Murinjo je upalio alarm u svom timu. Reakcija trenera je iznervirala mnoge igrače, ali oni nemaju mnogo izbora.

- Nije mi se svideo tim. Bili smo lenji pod pritiskom, što je posledica loše fizičke forme. Razočaran sam. Neadekvatna reakcija na pritisak stvara nepovoljnu situaciju za tim - bile su oštre reči koje je Murinjo izgovorio na početku.

Naravno da je sve zanimalo o kojim igračima se radi. Portugalac bez dlake na jeziku je rekao da je jedan od njih Ben Dejvis.

Međutim, odbrambeni igrač Totenhema se ne slaže sa trenerom da je razlog poraza nedostatak truda.

- Mislim da su svi učinili na terenu najbolje što su mogli. Dali smo sve što smo imali. I ne sumnjam u svoje saigrače. Tačno je da učinak nije bio najbolji – rekao je Dejvis.

Na Ostrvu već upozoravaju da je napetost prisutan u svlačionici Totenhama.

- Ove izjave bi mogle biti put ka uništenju svlačionice – stav je onih koji prate dešavanja u klubu iz Londona.

Mark Bosnić, australijski fudbaler koji je igrao za Aston Vilu, Mančester junajted i Čelsi žali ako bi izjave Murinja mogle da budu tačka na njegov trenerski rad u Totenhemu.


- Kada sam igrao bilo je mnogo trenera koji su preporučivali da se ne kritikuju tako igrači u javnosti, a oni koji to ne bi poštovali rizikovali bi da izgube svlačionicu. Kada sam čuo Mourinjove izjave, odmah sam pomislio da bi to bio veliki rizik. Osim ako budete 100 odsto sigurni da to što kažete neće uticati na opšte raspoloženje. Ali mislim da to nije slučaj ovog puta. Murinjo sad čeka reakciju igrača, ali ako izgubi jednog od njih dovešće još četiri, pet novih i to bi mogao da bude put ka uništenju – rekao je Bosnić, a prenosi “Marka”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri