EPILOG SLAVLJA NA MEČU U PLAVU: Krivične prijave čelnicima “Jezera”

M. Bl.

17. 07. 2020. u 16:46

PLASMAN FK Jezero iz Plava u prvu fudbalsku ligu Crne Gore posle baraž meča sa podgoričkim Komom, imao i svoje “treće poluvreme”.

ЕПИЛОГ СЛАВЉА НА МЕЧУ У ПЛАВУ: Кривичне пријаве челницима “Језера”

Foto Facebook, Plav, Gusinje

Naime, policija je podnela krivične prijave protiv predsednika FK „Jezero“ N.C. (30) i sportskog direktora FK „Jezero“ E.T. (33), obijica iz Plava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

- Ova lica su prekršila meru Ministarstva zdravlja o obavezi organizovanja sportskih takmičenja i turnira, kao i sportskih manifestacija bez gledalaca-navijača. Oni su, kao odgovorna lica, 14. jula 2020. godine, dozvolili navijačima okupljanje na tribinama prilikom fudbalske utakmice između FK „Jezero“ iz Plava i FK „Kom“ iz Podgorice, iako su bili u obavezi da događaj organizuju bez prisutva navijača - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Od policije građani očekuju stav povodom vatrenih pirova u Budvi, Podgorici, Beranama, posebno u Kotoru gde je 13. jula na nečuven način slavljen Dan državnosti, tako da je umalo izgorela kotorska tvrđava San Đovani...O provokacijama sveštenstva i vernika SPC u Podgorici i kršenju ostalih mera NKT da se i ne govori...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?