BAJERNU SE NEĆE ISPUNITI ŽELJA O POVRATKU MLADOG TRENERA: Nagelsman sa Nemcima do 2026.

M. Bl.

19. 04. 2024. u 14:15

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman produžio je ugovor do Svetskog prvenstva 2026. godine, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke.

БАЈЕРНУ СЕ НЕЋЕ ИСПУНИТИ ЖЕЉА О ПОВРАТКУ МЛАДОГ ТРЕНЕРА: Нагелсман са Немцима до 2026.

FOTO: EPA

Nakon što je dobio iznenađujući otkaz u minhenskom Bajernu u martu 2023, Nagelsman je šest meseci kasnije preuzeo funkciju selektora Nemačke zamenivši na klupi nacionalnog tima Hansija Flika.

Prvobitni ugovor sa 36-godišnjim Nagelsmanom važio je do Evropskog prvenstva čiji je domaćin Nemačka od 14. juna do 14. jula. Ostanak Nagelsmana na klupi Nemačke stavio je i tačku na mogućnost da se on vrati u Bajern, koji traži novog trenera i naslednika Tomasa Tuhela.

Po pisanju nemačke štampe, za Bajern je povratak Nagelsmana bio prioritet nakon što je Ćabi Alonso odlučio da ostane u Bajer Leverkuzenu i naredne sezone.

- Ovo je odluka doneta srcem. Velika je čast trenirati reprezentaciju i raditi sa najboljim igračima u zemlji. Zajedno želimo da budemo uspešni na Evropskom prvnestvu kod kuće, uzbuđeni smo zbog toga. Nakon toga, radujem se što ću zajedno sa svojim stručnim štabom prihvatiti izazov Svetskog prvenstva - rekao je Nagelsman.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)