"VALJAK" NA POGON NOVAJLIJA": Goh oduševljen debijem u crno-belom

N. I.

18. 02. 2024. u 13:18

KAKAV debi za trojicu novajlija u crno-belom U subotnjoj pobedi protiv ITM i ubedljivih 5:2 na kraju meča, razlog više za sreću imali su trojica debitanata. Bojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung Džun Goh su se upislai u strelce i sigurno će digo da pamte ovaj meč u Humskoj 1.

ВАЉАК НА ПОГОН НОВАЈЛИЈА: Гох одушевљен дебијем у црно-белом

FOTO: FK Partizan

Utiske je posle utakmice za klupski sajt Partizana iznoeo Jung-Džun Goh.

-Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam baš danas, na debiju, postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak - kaže Goh.

Osetio je Korejanac i podršku navijača.

-Na prvoj utakmici koju smo igrali u gostima u Ivanjici već sam mogao da osetim tu njihovu energiju i posebno mi je drago što su nas danas bodrili i bili na našem stadionu. Sam stadion je za mene impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih - dodaje Goh.

O utiscima o Beogradu Goh ima samo reči hvale:

-Neverovatno, ali u Beogradu se osećam kao kod kuće. Mnogo toga ima da se vidi, na žalost nemam još uvek mnogo vremena, ali ono što me fascinira je koliko su svi ljubazni. Baš mi se ovde dopada i samo mogu reći da je prelep grad!

Tokom utakmice Goh je video i zastavu svoje zemlje na tribini. Doneli su je sunarodnici...

- Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle utakmice i na poklon su mi doneli kopačke. Pored naših navijača, podrška ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila - zaključuje Goh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave