''POSEBNO ĆE BITI TEŠKO ŠĆEPI I MENI, MI SMO DECA PARTIZANA'' Adem LJajić pred meč protiv ''Parnog valjka''

Novosti online

05. 11. 2023. u 11:35

Bivši fudbaler Partizana a sada član Novog Pazara, Adem Ljajić, u 14. kolu Superlige Srbije igraće protiv crno-belih, klubu kako on kaže koji voli i u kom je odrastao.

ПОСЕБНО ЋЕ БИТИ ТЕШКО ШЋЕПИ И МЕНИ, МИ СМО ДЕЦА ПАРТИЗАНА Адем Љајић пред меч против Парног ваљка

FK Novi Pazar

Kad neko ostavi tako dubok trag u slavnim klubovima poput Rome, Intera, Fiorentine, Torina i Bešiktaša, gde je onda u toj galeriji velikana mesto Partizanu?

- Veliki su to klubovi i naravno da ostane draž što ste bili deo njih. Radio sam samo svoj posao, profesionalno. Partizan je ipak nešto drugo, tu sam odrastao. Ne kaže se tek tako – za druge se navija, Partizan se voli. Nikad ne mogu da se odužim klubu, mada sam u nekoj meri kroz ,,minimalac” nešto i vratio. Mnogo mi je pomogao, odatle sam krenuo da pravim karijeru. Osvojio dva prvenstva i kup, a i klub je dobro prošao od mog transfera.

Kome će u predstojećem duelu biti teže, crno–belima zbog igrača koji su tamo obeležili jedno vreme (Ljajić, Suma, Šćepović...) ili vama ukoliko budu proradile emocije?

- Stoji da smo tamo odrasli, ali emocije ostaće po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su se namestili, igraju dobro i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)