PIKSI MOŽE DA ODAHNE: Mitrović će biti spreman za Bugarsku! Srbin nastavio sjajnu golgetersku formu u Saudijskoj Arabiji (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2023. u 16:25 >> 18:45

Nešto ranije danas je odjeknula vest da se Mitrović povredio i da neće biti u protokolu za Al Hilal protiv Al Fateha kao i da je njegov nastup za reprezentaciju Srbije protiv Bugarske upitan, međutim stižu sjajne vesti iz Saudijske Arabije.

ПИКСИ МОЖЕ ДА ОДАХНЕ: Митровић ће бити спреман за Бугарску! Србин наставио сјајну голгетерску форму у Саудијској Арабији (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Mitrović ne da se našao u protokolu za meč protiv Al Fateha, već se našao u napadu Al Hilala od početka utakmice. A onda je i Srbin nastavio sjajnu golgetersku formu i već na samom početku duela postigao gol.

Posle samo pet minuta igre sviran je penal za gostujuću ekipu, Aleksandar Mitrović je preuzeo odgovornost i golom sa 11 metara doneo prednost svojoj ekipi.

Mitrović je na terenu proveo čak 95 minuta (tada ga je zamenio Al Hamdan), a koji trenutak pre toga drugi rezervista, Al Davsari, postigao je gol za konačnih 0:2. Sergej Milinković Savić igrao je od 74. minuta, kada je ušao u igru umesto Kana.

Uz meč više od najbližih rivala, Al Hilal ima 32 boda i vodi na tabeli prvenstva Saudijske Arabije u fudbalu. Iza su Al Nasr sa 25 i Al Tavon sa 24, dok je poražen al Fateh četvrti sa 23.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)