LOŠ DEBI NOVOG TRENERA ČUKARIČKOG: IMT ubedljiv protiv "brđana" u Superligi Srbije

Novosti online

18. 08. 2023. u 20:13

ČUKARIČKI je pre dva dana za novog trenera imenovao Igora Matića, ali on debi na klupi "brđana" neće pamtiti po dobrom, pošto je tim sa Banovog brda poražen od IMT-a sa 3:0 u prvoj utakmici 4. kola Superlige Srbije.

ЛОШ ДЕБИ НОВОГ ТРЕНЕРА ЧУКАРИЧКОГ: ИМТ убедљив против брђана у Суперлиги Србије

FOTO: M. Vukadinović

Trećeplasirani tim iz prošle sezone prvi evropski duel ove sezone protiv Olimpijakosa u Pireju (četvrtak, 19) dočekuje u lošem raspoleženju zbog ubedljivog poraza.

IMT je odigrao odličan meč na krovu "TC Stadion". Igrao se 34. minut kada je Luka Luković doveo domaće do vođstva. Grešku je napravio Nemanja Ćalasan, a fudbaler novog superligaša je uspeo da matira Nenada Filipovića koji je čini se mogao bolje da reaguje.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja sve do 77. minuta kada je Uroš Stamenić iskoristio grešku Sambua Sisokaoa i tako duplirao vođstvo svog tima.

Tačku na ovaj susret postavio je 17-godišnji Miloš Luković koji je u drugom minutu nadoknade po treći put naterao golmana "brađana" da vadi loptu iz mreže.

Čukarički sada zauzima peto mesto na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i trećeplasirani IMT.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije