NIJE SAMO REAL: Dušan Vlahović na meti još tri evropska kluba

Novosti online

20. 05. 2023. u 09:21

DUŠAN Vlahović je važan za igru Juventusa, ali ne bi bilo iznenađenje ukoliko u letnjem prelaznom roku napusti redove "stare dame".

НИЈЕ САМО РЕАЛ: Душан Влаховић на мети још три европска клуба

Foto: Profimedia

Već se pisalo o tome da se na listi želja Real Madrida nalazi srpski napadač, a sada su se pojavila nove tri opcije za reprezentativca naše zemlje.

Naime, italijanski agent Masimo Brambati je za tamošnje medije otkrio da će Juventus ozbiljno razmatrati ponude za Vlahovića.

- Čak tri kluba su pokazala ozbiljno interesovanje za Dušana Vlahovića. Po mom mišljenju, Juventus će ih ozbiljno uzeti u obzir, jer su u pitanju važni klubovi na tržištu, a to su Bajern Minhen, Atletiko Madrid i Čelsi - rekao je Brambati.

Vlahović je ove sezone u Seriji A odigrao 26 utakmica i postigao je 10 golova. U četvrtak je bio strelac protiv Sevilje u revanšu polufinala Lige Evrope, ali njegov pogodak nije bio dovoljan za plasman u finale.

BONUS VIDEO: BARSELONA PROSLAVILA TITULE: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke tokom vožnje ulicama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a