SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Dušan Vlahović oblači dres najvećeg kluba na svetu

Novosti online

19. 05. 2023. u 12:59

REAL Madrid je završio takmičenje u Ligi šampiona eliminacijom u polufinalu od Mančester sitija, Barselona im je uzela titulu u Španiji i osvajanje Kupa kralja je slaba uteha za "kraljevski klub".

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Душан Влаховић облачи дрес највећег клуба на свету

FOTO: Profimedia

U Madridu su navikli samo na najveće trofeje, pa su ih rezultati iz ove sezone malo razočarali. Ruku na srce, nisu puno ni ulagali u šampionsku ekipu. Ostavili su mahom na okupu momke koji su godinu pre pokorili i Španiju i Evropu. Nije bilo dovoljno, pa Florentino Perez u dogovoru sa Karlom Ančelotijem ima nove planove.

Kraljevski klub želi da podmladi tim, a na vrhu liste želja nalazi se srpski napadač Dušan Vlahović. Tako barem tvrdi dobro obavešteni Mundo Deportivo.

Karim Benzema je u poznim igračkim godinama. U decembru će napuniti 36, pa su u Realu svesni da je potreban naslednik.

Njega vide u Vlahoviću, za koga su spremni da Juventusu plate između 70.000.000 i 80.000.000 evra. Veruju Madriđani da će to zadovoljiti apetite čelnika Juventusa, dok Vlahovićev pristanak ne bi trebalo da bude upitan. 

Zna se da srpski reprezentativac nije najsrećniji u Torinu, te da bi rado promenio sredinu tri godine pre isteka ugovora. A opšte je poznato da Real ne zove dva puta...

Ipak, nije Dušan jedina opcija za špic kraljevskog kluba. Ukoliko pregovori propadnu, postoje i rezervne opcije. Plan B je Gonkalo Ramoš, napadač Benfike, dok je C varijanta Hulijan Alvares iz Mančester sitija. 

Leto daje odgovor kojeg od ove trojice golgetera ćemo videti u dresu najtrofejnijeg evropskog kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale