SREĆA POGLEDALA KAPITENA LACIJA: Imobile se sudario sa tramvajem, prošao bez većih povreda

Tanjug

16. 04. 2023. u 10:28

KAPITEN Lacija Ćiro Imobile prošao je bez povreda u saobraćajnom udesu, koji se jutros dogodio u Rimu, pošto se fudbaler rimskog kluba sudario sa tramvajem, prenosi "Gazeta delo Sport".

СРЕЋА ПОГЛЕДАЛА КАПИТЕНА ЛАЦИЈА: Имобиле се сударио са трамвајем, прошао без већих повреда

FOTO: Tanjug/AP

Italijanski mediji navode da je tramvaj na liniji broj 19 prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i sudario se sa vozilom, kojim je upravljao napadač nebesko-plavih.

U ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno je nekoliko putnika, koji su se nalazili u tramvaju. Navodi se da su svi putnici lakše povređeni, a jedna osoba je prebačena u bolnicu.

- Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro. Samo me malo boli ruka - rekao je Imobile posle saobraćajne nesreće.

Tamošnji mediji ističu da će više detalja o ovoj nesreći biti poznato posle policijske istrage, koja je u toku.

"Gazeta delo Sport" tvrdi da je uništen prednji deo automobila fudbalera Lacija i dodaje se da je Imobile pukom srećom izbegao teške povrede.

Italijanski mediji veruju da će kapiten Lacija biti spreman za naredni meč u Seriji A protiv Torina, koji će biti odigran 22. aprila.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARAN GOL ZVEZDE: Kako su samo crveno-beli poveli protiv Radničkog...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!