KAD SRBINU PUKNE FILM: Dušan Vlahović glavna vest u Italiji

Novosti online

15. 04. 2023. u 16:23

DUŠAN Vlahović je u Juventus stigao kao veliko pojačanje, ali samo godinu i po dana kasnije - na udaru je velikih kritika. Uprava se u petak tim povodom oglasila, ali samo dan kasnije izgleda da je na pomolu obrt.

КАД СРБИНУ ПУКНЕ ФИЛМ: Душан Влаховић главна вест у Италији

FOTO: AP/Tanjug

Vlahović je ove sezone na 31 utakmici dao, za njega ali i ambicije torinskog giganta  - skromnih, 11 golova, pa ne samo da se spominje kao neko ko bi mogao prvi da napusti Juve od velikih zvezda koje su u poslednje vreme u taj slavni klub stigle, već ga ne mali broj navijača "stare dame" oštro kritikuje.

Ne pomažu tu ni apeli onih malo manje ostrašćenih, koji ukazuju da statistika 11/31 stvarno nije za pohvalu ako nekog smatraju vrhunskim napadačem, ali dodaju tome da je Srbin dao čak devet golova na poslednjih osam reprezentativnih nastupa, te da nije problem u njemu, već u treneru kluba, Masimilijanu Alegriju, koji nije stvorio sistem u kome bi Vlahovićevi talenti došli do izražaja.

Bilo kako bilo, lavina kritika, neretko i vulgarnih, sručila se na našeg golgetera, a  u petak je direktor Juventusa Frančesko Kalvo izjavio da "klub ne planira da prodaje srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića".

Međutim, u subotu, jedan od najpopularnijih italijanskih fudbalskih portala, "Kalčomerkato" ima priču o našem golgeteru iz drugog ugla.

Naime, tvrdi se da je "Vlahović nezadovoljan" i da "želi da ide", a tome se dodaje i sledeća rečenica:

"Iz tog razloga, određena je i cena, pa srpski napadač može napusti Juve ako neko ponudi 80, 90 miliona evra".

Dušan Vlahović / FOTO: Tanjug/AP

Gde bi Dušan Vlahović mogao da nastavi karijeru?

Za člana "orlova" je torinski gigant pre 13 meseci platio skoro 80 miliona evra, ali kako ta saradnja nije donela onoliko plodova koliko su članovi uprave Juventusa priželjkivali, sada su "voljni da saslušaju ponude". 

Njukasl junajted je jedan od glavnih kandidata da Vlahovića dovede u predstojećem letnjem prelaznom roku, ali kao oni koji prate situaciju pominju se još i Bajern Minhen, Čelsi, Mančester junajted i Pari Sen Žermen. Svi ti klubovi traže pojačanja na mestu golgetera i "troškovi nabavke špica za njih nisu problem", što bi znaličio da Juventus možda padne u iskušenje da proda Vlahovića na leto 2023. iako to nije bio plan kada je prošle zime angažovan.

Jedan od najpopularnijih sajtova posvećenih Njukaslu, "NjukaslBlog" ističe i da bi "dovođenje Vlahovića bila velika stvar za klub, koji je zainteresovan da na leto dovede novog napadača, iako bi cela priča propala ukoliko se ne izbori plasman u Ligu šampiona". Na tabeli Premijer lige Njukasl je trenutno treći, na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, mada je danas doživeo debakl koji "svrake" nisu priželjkivale.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!