NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU: "Ko je i zbog čega išao u Katar i koliko potrošio novca"

Tanjug

24. 12. 2022. u 10:35

Prvi čovek Radnika iz Surdulice Novica Tončev zatražio je da rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na predstojećoj sednici Izvršnog odbora podnese izveštaj o kriterijumima na osnovu kojih je sastavljena delegacija FSS za Mundijal u Kataru, kao i visinu troškova.

НОВА БУРА У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Ко је и због чега ишао у Катар и колико потрошио новца

Foto: N.Iljukić

Tončev je, u svojstvu člana Izvršnog odbora, podneo zahtev da se ta tačka unese u dnevni red na sednici koja će se održati u utorak 27. decembra od 13 sati.

Takođe, zatražio je da članovi Izvršnog odbora dobiju na uvid visinu nagrade članovima FSS koja je isplaćena pre odlaska u Katar, kao i da se utvrdi odgovornost za to što je prilikom tih odluka "prenebregnuta" nadležnost Izvršnost odbora.

foto: M V.

 

Na sednici Izvršnog odbora FSS očekuje se i izveštaj selektora Dragana Stojkovića o rezultatskom učinku na Mundijalu i eliminaciji u grupnoj fazi sa samo jednim osvojenim bodom protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

POTRES U MINHENU: Legenda Reala preuzima Bajern, postavio samo jedan uslov!