Prvi čovek Radnika iz Surdulice Novica Tončev zatražio je da rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na predstojećoj sednici Izvršnog odbora podnese izveštaj o kriterijumima na osnovu kojih je sastavljena delegacija FSS za Mundijal u Kataru, kao i visinu troškova.

Srbija

24.12.2022. 12:08

Zna se ko rovari u nasem fudbalu, trebalo mu je davno zabraniti pristup sportskim objektima. Prezime mu se zavrsava na erzic a ime na vezdan. Necu reci ko je!

Vlado

24.12.2022. 13:03

Dobro je da ste poceli da se pisete o sustinskim problemima u srpskom fudbalu,umjesto sto svakodnevno stitite od svih i od svegaselektoraStojkovica.Postavlja se pitanje zasto? Pisete o tome kako je Stojkovic i slaba reprezentacija Srbije na meti napada svih.Svako ko analizira bruku i sramotu reprezentacije,odmah je neprijatelj reprezentacije!?Prije bi se reklo da vi ovakvim pisanjem doprinosite i onako losem ambijentu u i oko reprezentacije.Procitajte analize svojih reprezentacija u Njemackoj,Belgiskoj,Brazilskoj stampi posle iznevjerenih ocekivanja.Praznom vjerovanju u bolje,ide se u nove poraze.Ostavimo po stani Hrvate,Lorena,Brozovica i slicne.Niste valjda ocekivali da ce oni navijati za Srbiju.Kao da ste pali s Marsa.Bavimo se nasom po ko zna koji put slabom, beskrvnom i losom reprezentacijom.

Miki

24.12.2022. 13:36

Blaga je rec Sramota sta se sve desava ovom fudbalu. Kimovi ,podanici,partijci i ostali rovare itrose li trose natodni novacSAMO TAKO ,SAMO TAKO.E MOJA SVE MANJA S R B IJ OOO DOKLE VISE D O K L E A@