VESIĆ NAVIJAO NA "MARAKANI": Zvezda slavila titulu u prostorijama kluba, zamenik gradonačelnika najglasniji u podršci (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 22:18

FUDBALERI Crvene zvezde savladali su danas ekipu Voždovca rezultatom 3:0, u poslednjem kolu Superlige Srbije i tako poneli naslov prvaka države. Utakmici je prisustvovao zemenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

ВЕСИЋ НАВИЈАО НА МАРАКАНИ: Звезда славила титулу у просторијама клуба, заменик градоначелника најгласнији у подршци (ВИДЕО)

Instagram / Goran Vesić

Vesić, koji je u prošlosti mnogo puta isticao svoju ljubav prema beogradskom velikanu crveno-belih boja, nije propustio priliku da još jednom učestvuje u istorijskom trenutku kluba. Delić fešte na "Marakani" podelio je na društvenoj mreži "Instagram".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

On je bio i specijalan gost u prostorijama kluba i proslavio ovaj veliki uspeh zajedno za rukovodstvom Zvezde, na čelu sa Mijailovićem, Terzićem, Mrkelom i Džajićem. Čuvena pesma "Delija" "Svuda grmi okolo" odzvanjala je kancelarijama stadiona "Rajko Mitić".

Bonus video: Navijači Crvene zvezde na ulicama Beograda slavili titulu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu