PONOVO SAM ŽIV, A CEO SVET MI SE SRUŠIO: Ivan Obradović na terenu nakon šest meseci

Novosti online

03. 05. 2022. u 13:13

Levi bek Partizana, Ivan Obradović, vratio se na teren u utakmici 34. kola protiv Napretka.

ПОНОВО САМ ЖИВ, А ЦЕО СВЕТ МИ СЕ СРУШИО: Иван Обрадовић на терену након шест месеци

Ivan Obradović Foto M. Vukadinović

Poslednji put je u šampionatu igrao protiv Metalca 28. oktobra i od tada traje njegova agonija. U prvoj izjavi posle pauze govorio je problemu koji je imao i povratku na teren.

- Kao i svaki početak, prelep je osećaj biti "fudbalski živ“ opet“ - kaže Obradović i dodaje. - Mnogo sam se uželeo fudbala i ovaj povratak na teren je za mene bilo nešto posebno. Zdrav sam, spreman i pokušaću kako god umem da nadoknadim propušteno.

Da li si razmišljao da napustiš fudbal?

- Ceo svet se ruši i najcrnje misli prolaze kroz glavu, tako je bilo i ovaj put. I jesam imao dilemu da li da nastavim dalje, ali želeo sam "one last dance“. Sada sam se oporavio i, ako Bog da, plesaćemo još dugo!

Kako je reagovao trener Stanojević?

- Imao sam super prijateljski razgovor sa šefom i to je napravilo razliku. Dao mi je podršku i vreme da se oporavim i pokušam opet. To mi je mnogo značilo! Ni on nije znao ozbiljnost problema dok jedan dan nisam seo sa njim i "otvorio dušu“. Nije bilo lako ni njemu da ostane bez rotacije na mestu beka, a ni meni da gledam saigrače kako se bore za titulu i Evropu, a ja ne mogu da im pomognem.

Kakvi su planovi?

 - Važno je da se osećam dobro i sada želim da dodam gas. Naravno da mogu da budem bolji, trudim se da napredujem svakog dana!

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca za predstojeće prijateljske utakmice 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna