DA LI BI SE BORIO POD HRVATSKOM ZASTAVOM? Srpski borac imao zanimljiv odgovor...

Novosti online

03. 05. 2022. u 08:31

NAJBOLjI srpski UFC borac Aleksandar Rakić nalazi se u Hrvatskoj gde se priprema za okršaj sa nekadašnjim šampionom poluteške UFC kategorije Janom Blahovičem, a tom prilikom od novinara je dobio zanimljivo pitanje.

ДА ЛИ БИ СЕ БОРИО ПОД ХРВАТСКОМ ЗАСТАВОМ? Српски борац имао занимљив одговор...

FOTO: EPA

S obzirom da se Rakić često priprema u Zagrebu tamošnji mediji iskoristili su priliku da mu postave neko pitanje. Jedno od njih bilo je: "da li bi nastupao pod zastavom Hrvatske"?

Zanimljiv odgovor dao je momak rođen u beču čiji roditelji vuku korene iz Bosanskog Broda.

- Iskreno, nisam razmišljao jer su moji roditelji spskog porekla, zato sam se odlučio za srpsku zastavu, ali to ne znači da predstavljam samo Srbiju. Meni je cilj s tom odlukom, pošto sam prvih pet mečeva odradio pod austrijskom zastavom, da predstavljam celu bivšu Jugoslaviju, pa tako i Hrvatsku, Bosnu i sve ostale države, da zahvalim narodu na ogromnoj podršci u celom regionu i da dokažem da smo mi sa Balkana najjači ljudi i da možemo dogurati do samog vrha u ovom sportu, rekao je Rakić za hrvatski "Indeks".

Rakić će 14. maja u Las Vegasu odmeriti snage sa Blahovičem. Ukoliko trijumfuje mogao bi već krajem godine da napadne pojas.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)