OGLASIO SE FLORENTINO PEREZ: Predsednik Reala odgovorio na optužbe da je učestvovao u Mesijevom odlasku!

Novosti online

11. 08. 2021. u 16:06

PREDSEDNIK Reala Florentino Perez je nedavno bio optužen da je imao uticaja na odlazak Lionela Mesija iz Barselone.

ОГЛАСИО СЕ ФЛОРЕНТИНО ПЕРЕЗ: Председник Реала одговорио на оптужбе да је учествовао у Месијевом одласку!

Florentino Perez foto: EPA

Klub koji je najviše dobio odlaskom Argentinca upravo je njegov Real iz Madrida. Naravno, ne samo zbog toga što će Barselona sada biti osetno slabija, već i zbog toga što bi Pari sen Žermen mogao da proda Kilijana Mbapea baš Realu. „Sveci“ za sada nemaju takve namere, a predsednik Reala se u svakom slučaju oglasio povodom napada da je uticao na transfer.

Njega je optužio bivši funkcioner Barselone Đaume Ljopis. On je kazao da je Peres sve zakuvao sa direktorom Barselone Feranom Reverterom.

- Netačno je da sam prijatelj sa Reverterom, on je osoba sa kojom sam se dva puta sreo u životu. Jednom pre četiri meseca i jednom u subotu na sastanku koji se desio sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom i predsednikom Juventusa Andreom Anjelijem. Tada je Mesijev odlazak već objavljen. Zato je nemoguće da sam imao uticaj na Mesijev odlazak niti na bilo koju odluku Barselone. Nadam se da Đaume Ljopis neće više davati izjave koje ne odgovaraju sa istinom, poručio je predsednik Reala Florentino Perez.

(Sport klub/Novosti) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIŠTA OD BAJERNA I ZIDANA? Velikan iz Engleske meta Francuza