SUPERLIGA: Zvezda dočekuje Mladost, Partizan ponovo u Novom Sadu

Novosti online

23. 07. 2021. u 10:35

UTAKMICAMA drugog kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije - Crvena zvezda će dočekati Mladost, dok će Partizan gostovati Vojvodini.

СУПЕРЛИГА: Звезда дочекује Младост, Партизан поново у Новом Саду

FOTO: FK Crvena zvezda

Drugo kolo domaćeg šampionata otvoriće danas od 17.30 fudbaleri Radničkog 1923 i subotičkog Spartaka. Kragujevački tim je u prvom kolu pobedio Mladost, dok je Spartak odigrao nerešeno sa Radničkim iz Niša.

Fudbaleri Voždovca će, posle poraza na startu prvenstva od Čukaričkog, danas od 20.00 ugostiti ekipu Proletera koja je takođe porazom počela novu sezonu.

Sutra su na programu dve utakmice, a sastaće se niški Radnički i Napredak (18.55), odnosno Crvena zvezda i Mladost (21.00).

Izabranici Dejana Stankovića su u prvom kolu odigrali bez golova sa Vojvodinom, a potom su poraženi od Kairata i svakako će želeti da trijumfom na svom stadionu poprave raspoloženje pred revanš meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nedeljni program će početi u 18.55 utakmicom između Metalca i TSC-a, dok je od 21.00 na programu derbi kola u kojem će Vojvodina dočekati Partizan.

Crno-beli se tako ponovo vraćaju na "Karađorđe" gde su u prvom kolu ubedljivo slavili protiv Proletera, dok će Vojvodina u novom derbiju pokušati da upiše prvu pobedu u novoj sezoni Super lige.

Oba tima u ovaj duel ulaze posle pobeda u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Drugo kolo Super lige Srbije završiće se u ponedeljak utakmicom između Kolubare i Radnika (19.00), dok je meč Novog Pazara i Čukaričkog odložen zbog nastupa tima s Banovog brda u kvalifikacijama za Ligu konferencija.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati