VESLAČI IZAŠLI IZ KARANTINA: Naši reprezentativci u Olimpijskom selu!

Novosti online

16. 07. 2021. u 16:11

Nakon 13 dana karantina veslačka reprezentacija Srbije se konačno se smestila u Olimpijsko selo. Nakon što je po dolasku u Japan Miloš Vasić testiran pozitivno na prisustvo virusa COVID-19, iako su svi ostali članovi tima na svakodnevnom testiranju bili negativni, kompletna ekipa provela je skoro dve nedelje u hotelskim sobama.

ВЕСЛАЧИ ИЗАШЛИ ИЗ КАРАНТИНА: Наши репрезентативци у Олимпијском селу!

FOTO: Olimpijski komitet Srbije

Veslači zbog ovog slučaja nisu bili u prilici da obave pripremni kamp na jezeru Katsura i sada imaju samo nedelju dana da dovedu formu u optimalno stanje za početak takmičenja na Olimpijskim igrama.

Pre ulaska u Olimpijsko selo svi članovi veslačkog tima Srbije testirani su negativno na prisustvo virusa COVID-19, kao i  Miloš Vasić.

FOTO: Olimpijski komitet Srbije

Zahvaljujući velikom naporu Olimpijskog komiteta Srbije i pomoći Ambasade Srbije u Japanu, Jovana Arsić i Martin Mačković trenirali su sa trenerom Nikolom Stojićem u uslovima karantina na ergometrima koji su dopremljeni u hotel.

Miloš Vasić je danas dobio dozvolu da nastavi sa trenažnim procesom nakon što su japanski lekari prema instrukcijama doktora iz Olimpijskog tima Srbije našem veslaču uradili detaljne zdravstvene preglede. Miloš Vasić je danas odradio lakši trening i dobro se oseća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)