LEČIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA: Nije čak došao ni sinu na rođendan, evo gde se sakrio posle skandala sa Danijelom Štajnfeld

Novosti online

04. 04. 2021. u 23:10

BRANISLAV Lečić je , kako prenose domaći mediji odlučio da pobegne od gungule koja ga prati nakon optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

ЛЕЧИЋ ПОБЕГАО ИЗ БЕОГРАДА: Није чак дошао ни сину на рођендан, ево где се сакрио после скандала са Данијелом Штајнфелд

Foto P. Mitić

 

On je odlučio da se skloni od medija, jer nije više mogao da izdrži pritisak javnosti, pa je otišao u svoju vikendicu u Ritopeku.

- Leki se izvrnuo život naopačke. Ostao je bez važne uloge u predstavi "Kada su cvetale tikve" koju je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu, a i još neki angažmani su mu otkazani, veliki broj kolega je stao uz Danijelu, a čak i neki koji to nisu uradili javno su prestali da mu se javljaju - priča izvor.

Prema pisanjima "Informera" Branislav nije čak bio ni na rođendanu svog sina Lava.

- Dečak nekoliko dana nije išao u školu da bi izbegao potencijalne neprijatnosti. On je napunio 10 godina, ali je veliko slavlje izostalo zbog pandemije. Nina mu je napravila mini-žurku u stanu na Karaburmi, međutim, Leka se nije pojavio. Razgovarali su i odlučili da je tako najbolje. - priča izvor koji dodaje da je Radulovićeva svim srcem uz svog bivšeg muža.

- Nina i njeni roditelji veruju u nevinost. Ona mu je rekla da će svedočiti na suđenju ukoliko do njega uopšte i dođe - priča izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)